NIEUWS rondom de contracten met zorgverzekeraars

# Contracten zorgverzekeringen 2015:

Voor 2015 heeft Logopedie Gennep contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars.

Op de website van de Nederlandse Zorgautoriteit (www.nza.nl) zijn de landelijk vastgestelde maximumtarieven voor logopedie te vinden. Afhankelijk van de zorgverzekering wordt dit maximumtarief of een ander tarief gehanteerd.

Heeft u een vraag over de vergoeding waar u recht op heeft, neem dan contact op met de praktijk 0485-514269 of via het contactformulier.

 

 

 

 

 

 

 

Overig NIEUWS

# 6 maart 2015 Europese dag van de Logopedie

# Kwaliteitsregister Paramedici: Marieke en Janine hebben aan de voorwaarden voldaan voor herregistratie in het kwaliteitsregister Paramedici. Zij hebben hiervoor een certificaat ontvangen.

# Stagiare: Vanaf maandag 26 januari is er een 3e-jaars student Logopedie in de praktijk aanwezig. Zij zal observeren, maar ook logopedische onderzoeken en behandelingen uitvoeren.

# Diede is weer terug in de praktijk. Zij is weer aanwezig op dinsdag en woensdag.

# Diede en Afrika: Diede gaat van 20-10-2014 tot en met 18 januari 2015 vrijwilligerswerk doen in Afrika. Haar behandelingen zullen worden overgenomen door Marieke en Janine. Vanaf 20 januari zal Diede de behandelingen weer overnemen.

# Nieuw in de praktijk: LAX VOX bij stemproblemen. Check onze facebookpagina voor een filmpje over Lax Vox  is te vinden op onze Facebookpagina:

# www.kindentaal.nl

# Marieke heeft de cursus OMFT afgerond. Voor meer informatie over de behandeling kunt u bellen met de praktijk of u vraag stellen via het contactformulier

# Diede heeft in  november 2013 de cursus Logopedie en Down Syndroom gevolgd. Voor meer informatie kunt u bellen naar de praktijk of contact opnemen via het contactformulier.

# Marieke heeft de cursus Dysphatische Ontwikkeling afgerond. Bij voldoende aanmelding kunt u bij haar terecht voor groepsbehandeling. Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen.
(klik hier voor meer informatie over dysphatische ontwikkeling)

# Janine heeft de behandelmodule Sensorische Informatieverwerking bij Kinderen afgerond.
Voor meer informatie over deze cursus en over S.I.:
www.anderskijkennaarkinderen.nl
www.nssi.nl

# We zijn gestart met logopedie voor kinderen in groepsverband.

 

 
Disclaimer site build by maxximum design